Vélemények a korábbi “Rád vár az igazid!” programokról:

Alexa: Egyszerűen fogalmaztál és érthetően. Nehéz volt követni. Megérte! 

Judit: Meg akartam tudni, akkori élettársam mikor kéri meg a kezem. Válasz: két év együttélés után egyre kisebb az esély.

Anna: Gondolkodom a boldogságforrásaimon. Sokat adott a hétvége.

Eszter: Új erőre kaptam és ajánlás alapján kiválasztottam az igazit. Későn érő típus vagyok, a lányok sokat segítettek!

Kitti: Hitet és lendületet kaptam. Folytattam tovább párom megtalálását. Sikerült!

Ildi: Ülök, zsong a fejem és tudom, vár rám az igazi! Zseniális nap volt.

Adél: Heti egy alkalmas ‘hűséges’ tréningre jelentkeztem.Rám ömlött csomó tény, amik mellett addig elmentem. A tréning alatt fepezsdült randi életem. Tudtam, kire várok és megérkezett.

Enikő: addig nem talált rám az igazi. Komolyan kezdtem kételkedni, hogy csak várnom kell a nagy Ő-re. Felkészültem és észrevettem. Szerencsém volt. Szerencse? Benne van az új boldogságképletben, csak észre kell venni.

Magdi: A tréning elméleti volt. Nem jutott idő a gyakorlásra, nekem arra lett volna szükségem. Beiratkozom a heti egy alkalmas ‘hűséges’ képzésre.

Éva: Két válás után kerestem az igazit. Igazi? Honnét lehet azt tudni? Péter tudja és megtanította nekem. Jobb lett volna húszévesen tanulni tőle.

Szandra: Pszichológusokhoz jártam korábban. Volt, hogy kettőhöz is egyidőben. Péter az első találkozón bemutatta, mi a gyökere lelki bajaimnak. 2015-ben kiválasztottam vőlegényem, esküvő. Hét éve imád és imádom.

Kati: Kényszerben éreztem magam. Féltem, kifutok az időből, Pétert ajánlották. Első találkozónkon bemutatkoztam: nem hiszek a pszichológusokban. Álompasi felesége vagyok nyolc éve és négy éves első gyermekünk.

Felicitás! (boldogság – szerencse – boldogulás – siker)