Vannak már hölgyek, akik megtalálták az igazit és 1-2-3 éve családban, gyerekkel élnek. Néhányan elküldték véleményüket.

Kiss Irén.: A boldogság kilenc oldalú körét (kereket) bevéstem. Tudom, mi mivel van párban. Iránytű. Naponta eszembe jut. Köszönöm!
Fazekas Andi: Hát, férjhez mentem, az igazihoz! Boldogok vagyunk és megszületett első gyermekünk. Van ennél nagyobb dicséret?
Bárdi Judit: Furcsa lehet, hogy ezt írom, de nekem meglepő volt, hogy valaki tud segíteni. Hinni kezdtem, a dolgok is működni kezdtek. Minden úgy alakult, ahogy álmodtam.
Nánási Ági: Leghasznosabb tanítás a férfi ismerete volt. Érthetően bemutatta, mitől boldog a férfi és mikor! Boldog a második házasságom és vigyázok, hogy így maradjon.
Szalkai Edit: Feltöltődtem a tréningeken. Kellett a muníció. A gyakorlatok igen nehezek és megérik a fáradozást. Ilyen az élet. Kézzel fogható, amit mondott. Gyakran beletekintek a jegyzeteimbe. Boldogok vagyunk.
Kelemen Kati: Azt hittem, rólam ír. Hitelesek a történetek. Ma megélem.
Marosi Zóra: Sokkal többet kaptam a pénzemért, mint amit megszoktam. A nagybetűs ÉLETET. Várom a gyermeknevelési tréninget!
Rátóti Margit: Voltak titkok előttem is, meglepett. Boldog házas lévén várom az örök szerelem tanfolyamot!

Várjuk és köszönjük a véleményeket, észrevételeket!

Felicitás! (boldogság – szerencse – boldogulás – siker)