.

Tiszteletem!

Úr vagy és szeretnéd növelni életed boldog pillanatait percekre, órákra, esetleg napokra, hétvégékre. Jó lenne munka után hazatérni, pihenni valaki mellett, jól érezni magad hosszasan, kölcsönösen. Ezért hajlandó vagy tenni is. Értem.

A férfiak munkára, teljesítésre lettek nevelve. Te is. Munkában verseny van, teljesíteni kell, időre. Erre tanítottak szüleid és ezt nyomod 1-2-3 évtizede. Pénzt keresel, hogy megvedd életed fogyasztási cikkeit. Tele vagy stresszel. Pihenésre vágysz csak valahogy nem sikerült eddig. Két láthatalan problémába ütközöl, amikor boldogabban szeretnél élni.

Megszerzett férfias játékok boldoggá tettek, egy időre, aztán megszokott lett, valami másra vágysz. Érzed, hogy a más egy nő, de szüleid példája, barátaid panaszai és saját tapasztalataid folyamatosan józanítják reményeidet. Pedig, ösztöneidnek van igaza. Létezik a Hölgy, aki mellett boldogan élhetsz ÉS ő is boldogan él veled.

Paradigma 1. váltásra van szükséged, amit borzasztóan nehezen fogadsz el. Paradigma 1: Dolgozz keményen és meglesz a siker! Váltás: Dolgozz boldogan és jutalmad lesz a folyamatos boldogság! Mi a folyamatos boldogság? Rendre megvalósuló szeretet energia. Életed értelme a következő perc, amit ismét boldogságban töltesz valakivel, valakiért, magad boldogságáért.

Néhány francia vallja: azért dolgozik, hogy utána élhessen. A boldog ember alkot, gyarapít és hat környezetére. Kompetens a munkájában (önszeretet) és boldog szerettei között (megvalósuló szeretet).

Kezded nem érteni. Paradigma 2. váltásra is szükséged van. Paradigma 2: a férfi logikus, racionális gondolkodó lény. Váltás: „The Gentleman”, a kedves úr érzelmeire hallgató, cselekvő ember, akinek egyetlen törekvése: szeretet energiáját oda juttatni, ahol várják. Ezek a képességeid egyelőre rejtve vannak, és nincsenek készségekké fejlesztve. Miről beszélek? Nem ismered a hölgy viselkedését, lelkét. Amit szóvá teszel, azok reakciók, és azokra sem tudsz kettőtök szempontjából szeretettel válaszolni. Képességeid megvannak, ki kéne őket nyitni és mosolygós viselkedés szintre emelni.

Amikor kész vagy ezt fogadni, akkor gyere! Várlak! Eljuthatsz oda, ahol tartok: figyelem a környezetem és követem érzéseimet: hogyan tudom szeretetemet kifejezni társaim felé, hogy éltető energiaforrást jelentsek számukra. Elismerő szavakkal? Együtt töltött idővel? Ajándékkal? Figyelmességgel? Érintéssel?

Várom jelentkezésed! Koppints: kapcsolat.