Gratulálok! Személyesen kéred a segítséget.
Személyes konzultációra járó hölgyek megtalálták az “ő igazijukat”! Aki szerette volna, gyermeke született. Írhatom: korábbi ügyfeleim boldog házasságban élnek.

Négy személyes termék közül választhatsz!

Projekt” konzultáció egy személyes találkozót jelent. Megállapítjuk: milyen akadályok állnak boldogságod útjában. Tervet kapsz (projekt): hogyan talál rád az igazid. A projekt konzultáció díja ötvennégyezer forint és áfa.
Projekt konzultációra fizess be, ha többször közel voltál már a boldog házassághoz és ez valami miatt elmaradt.

Kívánt” konzultáció heti rendszeres találkozót jelent közted és köztem. Alkalmanként kilencven percben megbeszéljük irodámban meddig jutottál az elmúlt héten és merre érdemes fordulnod, hogy rád találjon az igazid. A kívánt konzultáció díja huszonhétezer forint és áfa, egy hónapot előre kérek utalni.
Kívánt konzultációt válassz, ha minél előbb meg szeretnéd találni az igazit vagy ismered már és tovább szeretnél lépni: párkapcsolat -> együttélés -> házasság -> gyerek (végig boldogságban).

VIP” konzultáció heti kétóra beszélgetést jelent munkahelyeden. Különlegességedre figyelemmel utazom hozzád. Hétről hétre áttekintjük a kilátásokat és azok bővítésének forrásait. Formába hozod önmagad, hogy bevonzd az igazidat! A VIP konzultáció díja heti ötvenezer forint és áfa, egy hónapot előre kérek utalni.
VIP konzultáció mellett dönts, ha egyéniséged stabil konzulenst kíván és drága az utazással töltött idő.

Csodás” személyes szolgáltatás heti négy óra közös törődést jelent igazi párod megtalálására, kiválasztásra, együttélésre és házasságra. A keresésben, döntésekben privát érdekeid szerint veszek részt. Közeledben leszek érdemi helyzetekben, hogy viselkedésedről közvetlen benyomásokat gyűjtsek. Személyiségvonásaid szakmai erősségei helyére a privát életedben fontos tulajdonságaidat emeljük. Boldog évtizedek várnak rád az igazid mellett, aki kikapcsol és elvarázsol közös életetekben. A csodás szolgáltatás díja havi egymillió forint és áfa, negyedévet kérek előre utalni.
Csodás szolgáltatást kérj, ha kislánykorod álomboldogságát szeretnéd élni felnőtt privát életedben.

A személyes szolgáltatások kezdése és heti időpontjai rajtad és a naptáron múlnak. Rajtad múlik: mikor jelentkezel? A naptár az időt jelzi: mikor tudok csak rád figyelni.

 

#igazi #személyes #boldog házasság #projekt #kívánt #VIP #csodás #bevonzod #boldogság #kikapcsol #elvarázsol