.

Magad alól indulj megtalálni boldogságod! Sajnálom! Másként elpuskázod a lehetőségeket, ahogy korábban tetted. Emlékszel?

Inkább kérdezz te! Mit kérdeznél pszichológustól?
(Pszichológus: férfi, sok alkalommal segített szeretethez kapcsolható probléma megoldásában, öt kamasz gyermekét neveli: kettőt sikeres felnőtté, hármat aktuálisan.)

Te kérdezel. Mi a kérdésed?
Nem tudod. Most nem jut eszedbe kérdés.

Kérdezzek én? Jó! Mi a boldogság?
Ha erre vágysz, jó lenne tudni: mi a boldogság! Szerinted mi?
Olvashatsz idézeteket az interneten. Nekem legjobban tetszett a szerelmet és a boldogságot összekapcsoló: „A szerelem és a boldogság közötti különbség, hogy akik a szerelemről beszélnek, általában szerelmesek, akik viszont a boldogságról, azok többnyire boldogtalanok.”

Kivétel erősíti a szabályt. Úgy saccolom, száz emberből kettő boldog és szerelmes. Elég alacsony szám: 1/50. Szerencsére közéjük tartozom. Boldog életem van, naponta többször tapasztalom. Szerelmes vagyok-e a feleségembe húsz év után? Igen, érzem amikor naponta átölel (én is kezdeményezek!), és a minap is felismertem magamban az érzést. Észrevettem, hogy három kamasz sem tud eltéríteni a gondolattól: csak nincs valami baja? Ha Ő nincs, szerelem sincs! Ha Ő van, a boldogság családtag.

Boldogság, innen indultunk. Mi a boldogság? Vagy tudni szeretnéd, mi a szerelem és boldogság évtizedeken keresztül? Joóo! Kezdjük a boldogsággal! A boldogság: megvalósuló szeretet energia. Az egyéni boldogságra is igaz. Teljes boldogság: szeretsz és viszont szeret. Gondolod: ez a szerelem definíciója is? Hát, azt mondom: szerelem a szeretet csúcsformája. Szerelem és viszont szerelem a boldogság csúcsa.

Megállok a boldogság és szerelem érzéseknél. Ha ilyen boldogságot keresel, ez jó lesz neked, akkor Isten hozott! Ha van kedved, kezdhetjük teljes boldogságod szélesítését!

Kezdésként megírtam három hölgy sikertörténetét (áldásukat adták). Ők már megtalálták szerelmüket és társas boldogságukat. Rajtad a sor! Válassz! ‘Hölgy vagyok Úr vagyok

Olvass! Gyere és kérdezz!

Az elmúlt három előadáson kértem a hallgatóságot: mondjanak véleményt a honlapról is. Frissítettem a bemutatkozásom. Megnézed? Koppints: rólam.