Rád vár az igazid!

Jelentkezz (kattints <-) a ‘PÁRTALÁLÁSI ALAPOK‘ felkészítésre! Egy nap alatt három beszélgetésen ismerkedsz a boldog életmód kereteivel.

Keresgéled már egy ideje a párod. Voltak fellángolások, de az igazi … ???
Létezik. Jelentkezz a ‘PÁRTALÁLÁSI ALAPOK‘ felkészítésre! Egy nap alatt három beszélgetésen ismerkedsz a boldog életmód kereteivel.

Ez a honlap oda irányít téged, ahol megtalálod az igazidat.

Kezdjük az elején. Kevés tudással születik az ember. Vannak érzések, megérzések és van a kollektív tudattalan. Neked is van, mélyen az idegsejtek kapcsolódási hálójába rejtőztek őseid udvarlási módjai és első tapasztalásai. A bevált módszerek emlékeiből csak a későn születettek részesülhetnek. Előhívtad már őket? Másként is fel lehet tenni a kérdést: mennyit tanultál ‘A NŐ’-ről? Tudod, hogyan gondolkodik? Mire vágyik? Mitől nyílik ki?

Másik indulási alap: ki illik hozzád? Ki a te igazi párod? Milyen készségek, képességek, tulajdonságok jellemzik napi viselkedését? Talán ez az első. Azt lenne jó tudni: ki való hozzád? Ki az a hölgy, aki úgy szeret, ahogy vagy? Elfogad és támogat önmagad megvalósításában.

Hol kezdjed? Kezdheted az elején: ki a te párod? Mik jellemzik? Ha ezeket tudod, adódik a lehetőség: hol keresd! Ha megvan a hol, sürgősen szükséged lesz a hogyan szólítsd meg? Mikor lépj vele kapcsolatba? Mire térj ki az első beszélgetésen?

Jelentkezz (katt <-) a ‘PÁRTALÁLÁSI ALAPOK‘ felkészítésre! Egy nap alatt három beszélgetésen ismerkedsz a boldog életmód kereteivel.

Továbblépnél? Kattints!
+ Igazi – oldalra
+ ismeretek – oldalra
+ kapcsolat – oldalra
+ vélemények – oldalra