Köszöntelek! A csoportban eljutást választottad a te igazidhoz.

Kilenc fős csoportokban segítünk neked. Négy termékből választhatsz:

Expressz” csoport: másfélóra alatt összefoglaljuk az igazihoz vezető út fontos állomásait. Az előadás végén plusz félórát biztosítunk kérdésekre, válaszokra. Az előadás díja tizennyolcezer forint és áfa/ fő.
Expressz előadásra fizess be, ha szösszenetek hiányoznak az igazi rád találásához, felismeréséhez!

Pezsgő” csoport: szombati nap 9-18h-ig. Négy előadáson áttekintjük a felkészülést az igazival való párkapcsolatra. Az előadások végén kérdezhetsz. A pezsgő nap részvételi díja hetvenkétezer forint és áfa/ fő.
A Pezsgő terméket válaszd, ha már jártasságod van az igazi kiválasztásban és némi rendszerezés a tapasztalatok között segít rálelni az igazira.

Lelkes” csoport: egy hétvégén péntek estétől vasárnap délutánig nyolc előadás és gyakorlat (1 pénteken + 4 szombaton + 3 vasárnap) keretében végig vesszük az igazi kiválasztása és párkapcsolatból házasság teendőket. Kilenc fős tréningen társaiddal  gyakorolsz és szerzel nyolc partnert, akik jeleznek, amikor a te igaziddal találkoztak! A hétvégi képzést négy gyakorlati konzultáció követi négy csütörtök este 18-20h között a tapasztalatok megbeszélésére. A “Lelkes” csoport (8+4 találkozó) részvételi díja száznyolcvanezer forint és áfa/ fő.
Lelkes csoport neked segít, ha némi plusz tudással képes vagy választani és önmagad adni a párkapcsolatban.

Hűséges” csoport: 12 egymást követő hétfő este pszichológiai felfedezésekről beszélgetünk és gyakoroljuk őket a csoportban, hogy készség szinten mutasd magad környezetedben. Felkészülsz az igazi kiválasztására, felismerésére és a váltásra együttélésből boldog házasságra. Olyan leszel újra, amilyennek születtél! Elengeded boldogságod útjában álló manírokat. Kapsz nyolc támogatót, akik téged ismerve szólnak, amikor összefutottak az igaziddal. Pontosítjuk a világ boldog szerveződését. Egyeztetjük az első szex idejét és a szex szerepét a párkapcsolatban, házasságban. Kommunikálunk, hogy értsenek téged.  A “Hűséges” képzés részvételi díja száznyolcvanezer forint és áfa/ fő.
Hűséges csoportra akkor jelentkezz, ha vallod Zsuzsa mondását: türelemmel messzebb jutok!
(Zsuzsa hamar felismerte az igazit és türelmesen várt egy évig, mire társa rájött: számára Zsuzsa az igazi!)

 

#igazi #vár #boldogság #expressz #pezsgő #lelkes #hűséges #boldog #felismer