Hat szám hat. Az első hat Boldogság újság valamelyikét felütöd amikor kérdésed támad, akkor igazán közel kerülsz a boldog élet lehetőségéhez. Érdemes előfizetni?

1. szám: 8 + 8 titok – megjelent!

A regényújság szereplői kettős születésnapot ünnepelnek. A két ünnepelt boldogsága állandó beszédtéma családon belül és kívül.

Ha ezt a lapszámot megveszed és olvasod, jelentősen boldogabb leszel! A címben szereplő 8+8 titokhoz képest további boldogságtitkokat említenek a szereplők. Ők egyre boldogabbak!
Számodra a fontos kérdés: mennyi boldogságtitkot tudsz alkalmazni?

 

 

 

2. szám: párválasztás – előkészületben

A szereplők eljegyzésen ünneplik a házasodni kívánó párt. Beszélgetnek és magukban gondolkodnak a boldogság és párválasztás együtt járásáról.

Létezik igazi társ? Néhányan megtaláltuk és önfeledt boldogságban élünk.

Rád is vár az igazi! Tizenegy tulajdonság eldönti, egymásnak teremtődtetek!
Kriszta elmúlt negyven és hitt a tizenegy szempont működésében. Hitt a pszichológia felfedezéseiben – ma férjes asszony, boldog édesanya. (Negyven felett szülés? Egyre gyakoribb! Évtizedekre esküszünk!)

 

 

3. szám: örömforrások

Mit jelent nő és férfi számára az öröm (boldogság)?
Aki olvasta az első számot, tudja a különbséget!

Pszichológusok csoportosították az örömérzést keltő eseményeket és cselekvéseket. Jó közelítéssel három csoportba sorolható az összes alkalom. Ezekről beszélgetnek, cserélnek tapasztalatokat a regényújság szereplői.

Szeretni… HOGYAN?
Itt rejlik az örök boldogság egyik alapköve. Aki ezt figyelmen kívül hagyja és másként szeret, őt feltehetően elkerüli a 4-5-6 évtizedes boldogság.

 


4. szám: gazdagság – boldogság

Sigmund Freud azt mondta egyszer: szeretek gazdag ügyfeleknek segíteni. Ők már tudják “a pénz nem boldogít.”

Pénz / gazdagság – boldogság lehetőséget járja körbe a negyedik lapszám. Van szereplő, aki a gazdagságát tehernek tartja – ő gondolja jól! Másik szereplő több pénzről álmodik, s amikor meglesz, vele együtt eljön a boldog élet is számára. Biztosan?

Több évtizede boldog házasságban élő emberek véleményére vagyok kíváncsi. Ők mit mondanak közös életükről?

 

5. szám: örök szerelem

Sokan megénekelték: a szerelemnek múlnia kell. Másként van, a szerelem múlik, mert figyelmen kívül hagyják a boldogságtitkokat.

Házassági évfordulón mulat ismerősökkel és munkatársakkal a két család.  Hat évtizedes szerelmi házasságot a feleség tizenegy időszakra oszt. A szerelem megjelenési formája időszakonként változott, az érzés örök maradt. Melyik a tizenegy időszak? Fel tudod sorolni?

Szeretnél örök szerelemben élni? Ha szemedben ég a tűz, amikor párodra nézel, akkor mindegy: 5-15-…-55 éve vagytok együtt.

 

  6. szám: értelem vagy érzelem

Mi irányítja emberi életünket? Minek kéne irányítani? Az értelem és érzelem működését mutatják be a regényújság szereplőinek történetei.

Igaz? A férfiakat eszük vezeti és kevésbé érzelmesek?
Kiderül az újságolvasó számára. Megismerheti az emberi döntési folyamatot. Igen, az emberit. Nő és férfi azonos metódus alapján hoz döntést bár különbözik ennek felismerése és érzése.

 

Boldogan csak ma élhetsz!