Folytassuk a bemutatkozást! Bemutattuk a Boldogság regényújság két címszavának jelentését (főoldal). Jöhetnek az újságot író emberek?

Kerekes Péter vagyok Boldogság regényújságot kitaláló és főszerkesztő. Általános- és szakpszichológus diplomával rendelkezem, felnőtt emberekre szakosodtam. Több mint tízezer emberrel beszélgettem, ismerkedtem. Egyre inkább az emberi boldogság érdekel: mitől élhetnek boldogan az emberek?

Pszichológusként segítettem felnőtt nőknek és férfiaknak megtalálni párjukat, egyenesbe hozni életüket, rátalálni saját útjukra. Tapasztaltam a pszi mondást: “sok minden gyerekkorban dől el”, amiken lehet változtatni. Rendszeresen konzultálok kismamákkal gyermeknevelésről. Hiszem, hogy a nő a nyak és férfi a fej, valamint minden a kommunikáción múlik.

Második házasságban élek, öt gyermekem van, akiket személyiségük szerint nevelek. A boldogság nyolc forrása közül egyszerre csak egyre tudok figyelni és szerencsére van Angyalom, aki képes négyre illetve irányba tart másik négyet.

 

A többiek bemutatkozása önkéntes.

A lappal foglalatoskodó emberek boldogan élnek önmagukkal, párjaikkal, gyerekeikkel és ismerőseikkel.