Részletek a könyvből … elmúlt negyven

posted in: párkapcsolat | 0
  1. oldal

– Nem tudom, hogy tud-e segíteni. A férfiakkal nincs problémám, annyi férfit fogok, amennyit csak akarok. Mindig kapcsolatban éltem. Voltak egyéves és több éves kapcsolataim. Lassan kifutok az időből, gyereket, gyerekeket szeretnék. Megtalálom az igazit?

– Visszamondom: azt a férfit hódítja meg, akit akar. Számos kapcsolatban élt, egyelőre nem találta meg az igazit, akinek gyerekeket szülne és őt keresi. Segítséget kér.

– Igen, jól mondja.

– Kit vár?

– Akinek gyerekeket szülhetek, aki segít felnevelni őket.

 

  1. oldal

– Említette a férfi szerepét első találkozásunkon. Mi volt ez?

– Emlékszem, azt mondta apatárs.

– Köszönöm, nagyon jól emlékszik! Mi lehet még a férfi szerepe a közös gyerekek felnevelésén túl?

– Nem tudom, nagyon félek a gyerekneveléstől – sír.

 

  1. oldal

– Kinek a párja lesz a kiválasztott?

– Jaj Istenem, önjellemzés jön ugye? Korábban nem jártam pszichológusnál, hát emiatt. Jellemezzem saját magam!? Kérem, segítsen!

– Reggelente belenéz a tükörbe?

– Különben hogyan sminkelnék? Néha csak az autó visszapillantó tükrébe.

– Kit lát?

– Jaj Istenem, önsebészet. Fekszem a műtőben és magam kaszabolom. Hoppá, megoldom a helyzetet! Nem elég az illat és testi kisugárzás stimmelése? Ha ezek OK, akkor ő a nagy Ő, ezt beszéltük, ugye?

– Briliánsan pörög az elméje, emlékszik a tanultakra. Megdicsérem! Ha alkalmazza a tudását, hamar meg fogja találni álomtársát.

A könyv megrendelhető: főmenü: könyv (kattintás) oldal alján “Nem” olvasta még a könyvet (kattintás) nyílik a megrendelési oldal. Köszönöm figyelmét!

Leave a Reply