Létezik az “én igazim”? – teszed fel a kérdést.
– Igen!
– Mondanál valami bíztatót? Hogy el is higgyem!
– Csak a viselkedés számít a boldog házasságban. Lehet ígérgetni, halogatni – a tettek beszélnek. Pszichológus elődök és kortársak megfigyeléseit olvastam és gondolkodtam rajtuk. Viselkedésünk kilenc jelenését tartom meghatározónak életünk boldogsága szempontjából. Társas lénynek születtünk, boldogságod második legfontosabb alkotója társad, az igazid.

Az igazi hasonlít hozzád. Te különleges vagy! – ebben biztos vagyok. A te igazidat keresve kiszámítható (valószínűség számítás + kombinatorika): 233 ezer férfiből egy számodra az IGAZI!

Milyen a te igazid? Olyan életmódot szeret, mint te. Gyereket szeretne és számára magától értetődik veled a házasság. Családod, barátaid elfogadhatók számára. Munkája mellett talál időt, hogy veled legyen. Úgy szeret, ahogy ösztöneid kívánják. Évtizedek múlva a reggeli távozáskor mondja: – Fájó szívvel hagylak itt, és örül a szívem, hogy élményekkel gazdagodva hamarosan viszont látlak téged!
– Megijedtem a 233.000-től.
– “A te igazid”-at keressük 4-5-6-7 évtized boldog házasságra. Gondoltad, több van belőle?
233.000 férfi meglepően kezelhető szám: 4 éves korcsoportot jelent Magyarországon. Életkorodhoz hozzáadsz 4 évet és köztük lesz a te igazid! Meggyőző volt a rövid bemutató?
– Szeretném hinni és vannak kételyeim.
– Vannak dolgok, amiket csinálni kell, hogy bekövetkezzen. Ilyen a járás, biciklizés, úszás, élet, stb. Az életet élni kell, a te igazidhoz eljutni. Rájönni: hol vár rád. Van kedved odaállni, ahol a te igazi párod rád vár?
– Van!
Egyedül, csoportban vagy személyes közreműködéssel kívánsz odajutni? Kérlek, kattints a választott szóra!

 

#létezik #igazi #rád #vár #boldog #boldogság #különleges #egyedi #hasonló #veled #házasság