6 lapszámra előfizethetsz! 6 címlapot már most megnézhetsz! Hat cikksorozat hat rád!

 

1. szám: 11 boldogságtitok – megjelenés 2018. május – MEGJELENT!

Az újság szereplői kettős születésnapot ünnepelnek. A két ünnepelt boldogsága állandó beszédtéma családon belül és kívül.

Ha ezt a lapszámot megveszed és olvasod, jelentősen boldogabb lesz életed! A címben szereplő 11 titokhoz képest 64  boldogságtitkot említenek meg a szereplők. Ők egyre boldogabban élnek!
A számodra fontos kérdés: mennyi boldogságtitkot tudsz alkalmazni most azonnal? Előfizetsz? (kattintás az “előfizetsz” szóra).

 

 

2. szám: párválasztás – megjelenés 2018. június

A szereplők eljegyzésen ünneplik a házasodni kívánó párt. Beszélgetnek és magukban gondolkodnak a boldogság és párválasztás kapcsolatáról.

Létezik igazi társ? Néhányan megtaláltuk és önfeledt boldogságban élünk.

Rád is vár az igazi! Tizenegy tulajdonság eldönti, egymásnak teremtődtetek!
Kriszta (visszajáró ügyfél) elmúlt negyven és szimpatikus férfiaknál alkalmazta az első két tulajdonság vizsgálatát. Hitt a pszichológia működésében, ma férjes asszony, édesanya. Előfizetek. (katt.)
Negyven felett szülés? Egyre gyakoribb! Évtizedekre esküszünk!

 

3. szám: örök szerelem – megjelenés 2018. július

Sokan megénekelték: a szerelemnek múlnia kell. Másként van, a szerelem múlik, mert figyelmen kívül hagyják (mások) a boldogságtitkokat.

Házassági évfordulón mulat ismerősökkel és munkatársakkal a két család.  Hat évtized örök szerelem házasság tizenegy időszakra osztható. A szerelem megjelenési formája életszakaszonként változik, az érzés örök és marad lelkünk fiatalságával együtt.

Szeretnél örök szerelemben élni? Ha szemedben ég a tűz, amikor párodra nézel, akkor mindegy: 5-15-…-55 éve ballagtok együtt az úton. Előfizetek!

 

 

 

           

Boldogan csak ma élhetsz!