98 ember 100-ból (nő és férfi) boldogabban szeretne élni ma a XXI. szd. harmadik évtizedében.

Ki lehet a boldogság kínáló – ajándékozó – fenntartó?

Célcsoportom a nő!

Hiszek a közmondásokban pl.: “Keresd a nőt!” vagy “Minden sikeres férfi mögött ott áll a nő!”

A nő tanít, terelget, támogat! Veled is nő tette ezeket. (Szerencsés vagy, ha édesapád is részvállalt!) A NŐtől várja el mindenki, hogy boldogabb legyen. (Lehet csodálkozni, vitatkozni. Számomra tény: a boldogulás közepén NŐ áll.) Egyetértek veled: A NŐ boldogsága férfin múlik. EGY férfin.
Felmerül a kérdés: ki tanít kit ügyesebben? (Szerintem a nő a férfit. Maradok nálad, A NŐ boldogsága növelési lehetőségek bemutatásánál.)
Általam ismert négy-öt-hat-hét évtizedes boldog házasságokban A NŐ választott. Gyermekeket ő nevelt. Felnőtt gyermekeit ő támogatja. (Ha ketten a férjével, akkor a férfi korábban meg lett tanítva.)
Mégis a nőnek nehéz: mert bizalmatlan lett (féltette-félti gyermekét), mert pesszimista lett (látta-látja a leselkedő rosszat), mert sajátos egyéniség lett (dönteni kellett, ha akarta, ha nem). Ki csodálkozik azon, hogy a nő bizonytalanság kerülő? Úton a boldog házassághoz melyik nő nem szorong (elvesztheti a már kialakult csodát)?

Belső hang folyamatosan erősködik benned: boldogabban szeretnél élni! Olvass róla: a boldog emberek hogyan csinálják vagy gyere el és vedd észre saját lehetőségeidet!

Emlékezz: boldogan élni csak itt és most lehet!

Kattints:  olvasok    személyesen beszélgetek