6 lapszámra előfizethetsz! 6 címlapot már most megnézhetsz:

 

1. szám: 11 boldogságtitok – megjelenés 2018. május – MEGJELENT!

Az újság szereplői (az első számban 34 fő) kettős születésnapot ünnepelnek. A két ünnepelt boldogsága állandó beszédtéma családon belül és kívül.

Ha ezt a lapszámot megveszed és olvasod, jelentősen boldogabb lesz életed! A címben szereplő 11 titokhoz képest 48  titokról beszélnek a szereplők. Ők egyre boldogabban élnek!
Számodra fontos kérdés: mennyi boldogságtitkot tudsz alkalmazni most azonnal? Előfizetek (kattintás az “előfizetek” szóra).

 

 

2. szám: párválasztás – megjelenés 2018. június

A szereplők eljegyzésen ünneplik a házasodni kívánó párt. Beszélgetnek és magukban gondolkodnak a boldogság és párválasztás kapcsolatáról.

Létezik-e igazi társ? Néhányan megtaláltuk és önfeledt boldogságban élünk.

Rád is vár az igazi! Tizenegy tulajdonság eldönti, egymásnak teremtődtetek?
Kriszta (visszajáró ügyfél) elmúlt negyven és szimpatikus férfiaknál alkalmazta az első két tulajdonság vizsgálatot. Hitt a pszichológia működésében, ma férjes asszony, édesanya. Előfizetek.
Negyven felett szülés? Egyre gyakoribb! Évtizedekre esküszünk!

 

 

3. szám: örök szerelem

Házassági évfordulón mulat a kibővített család ismerősökkel és munkatársakkal.  Hat évtized házasság 11 örök szerelem periódusra osztható. A szerelem megjelenési formája életszakaszonként különbözik, az érzés örök és marad lelkünk fiatalságával együtt.

Szeretne örök szerelemben élni? Ha szemében ég a tűz, amikor párjára néz, akkor mindegy, 5-15-…-55 éve ballagnak együtt az úton. Előfizetek.

Sokan megénekelték: a szerelemnek múlnia kell. Másként van, a szerelem múlik, mert figyelmen kívül hagyják a boldogság titkait. Előfizetek!

 

           

Boldogan csak ma élhetsz!